Beveiligingscurus Amsterdam

Win preventie adviezen in

Home  >>  Uncategorized  >>  Win preventie adviezen in

Win preventie adviezen in

On januari 18, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Het is vast niet de eerste keer dat er bij iemand in je directe omgeving is ongebroken. Zeker vakantieperiodes zijn erg ‘populair’ bij inbrekers. Dan is namelijk relatief eenvoudig te zien of je op vakantie bent. Als dat het geval is, heeft een inbreker natuurlijk vrij spel. Althans, dat blijkt in de praktijk vaak het geval te zijn. Veel huizen zijn namelijk alles behalve goed beveiligd tegen inbraken. Maar wat kun je dan het beste doen? Dat bespreken we kort in dit artikel.

Wat te doen tegen inbraken?

Natuurlijk begint het met de deur op slot doen. Dit klinkt logisch, maar er zijn er meer dan genoeg mensen die dit vergeten. Het kan dan wel zo zijn dat je de deur niet op slot doet, ‘omdat je maar een paar minuutjes weg bent’. Toch is het verstandig om ook dan alles goed af te sluiten, aangezien die paar minuten voor inbrekers genoeg kunnen zijn. Ze komen namelijk erg eenvoudig met een (bank)pas binnen als de deur niet op slot zit. Wanneer je op vakantie bent, spreekt het wat meer voor zich dat je de deur op slot doet. Probeer in dat geval echter aan nog wat extra’s te denken. Laat bepaalde lampen bijvoorbeeld automatisch aangaan met timers of zorg ervoor dat iemand af en toe de post op komt ruimen. Op die manier lijkt het alsof er geleefd wordt in je huis, en dat terwijl je lekker aan het genieten bent op vakantie.

Preventie advies is het beste

Natuurlijk is het het beste om preventie advies in te winnen. Dan gaat er namelijk een specialist kijken wat er nodig is om je huis te beveiligen tegen inbraken. De preventiespecialist weet natuurlijk precies waar hij of zij op moet letten, zodat je na het opvolgen van de adviezen inbraken kunt voorkomen. Zeker wanneer je al vaker het slachtoffer bent geweest van een inbraak, is het zeker aan te raden om iemand in te schakelen voor preventie advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *