Beveiligingscurus Amsterdam

Beveiliger worden?

Home  >>  Uncategorized  >>  Beveiliger worden?

Beveiliger worden?

On november 19, 2015, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Beveiliger worden?

Beveiliger worden is niet zomaar wat. Beveiligers moeten altijd alert blijven want er kan elk moment iets gebeuren, en dan moet jij kunnen helpen. Toezicht houden en controleren zullen je belangrijkste taken worden. Andere taken zijn voornamelijk het beveiligen van mensen, winkels, kantoren, transporten en meer. Je opent en sluit gebouwen, baliewerkzaamheden, je staat mensen te woord of wanneer zij de wet en regelgeving niet naleven enzovoort.

De roep om veiligheid wordt steeds groter. Het blijft belangrijk dat het vakgebied handhaving en beveiliging goed blijft aangevuld. Wanneer jij hierin werkt zal je sociale vaardigheden en communicatie op de proef worden gesteld. Ook zal je risico’s in schatten en gedrag moeten identificeren en sturen waar dit nodig is.

Dit vakgebied heeft mogelijkheden voor elke leeftijdsgroepen. Wanneer je net begint zal het anders lopen dan wanneer je al wat meer ervaring in het vakgebied hebt.  Bij ons is het mogelijk om een thuisstudie te doen voor beveiliging. Wanneer je hier een opleiding in volgt, zullen je kansen voor functies later groter worden. Je kunt bij ons de cursus beveiliging volgen en wanneer je deze haalt zul je het diploma MBO beveiliger halen. Met dit diploma kun je aan de slag bij verschillende bedrijven en organisaties. De opleiding is ook volledig erkend door het ministerie van OCW.

Er zitten veel voordelen aan het doen van een thuisstudie.

Het grootste voordeel zal zijn dat je zelf kunt beslissen in welke uren je aan je studie wilt werken. Je zit hier niet aan vast en kunt hierin zelf een keuze maken. Misschien studeer je liever in het weekend dan doordeweeks of andersom.

Het is goed te combineren wanneer je in het dagelijks leven erg druk bent. Je begint wanneer je wilt en hoeft dus geen rekening te houden met schooltijden. Je hoeft ook niet te reizen voor je studie en kan direct beginnen wanneer jij dit wilt. Dus mag je ook zelf beslissen hoe lang je over een thuisstudie wilt gaan doen. Een ander groot voordeel is dat een thuisstudie ook stukken goedkoper is dan een opleiding op een locatie.

Wat ook fijn is aan een thuisstudie is dat je niet afgeleid wordt zoals dit vaak in een klas gebeurd. Je staat er bij een thuisstudie alleen voor. Dit is een groot voordeel voor wanneer mensen snel afgeleid zijn. Ook staat er bij elke studie van ons een coach voor jou klaar. Bij deze persoon kun jij jouw opdrachten en toetsen laten controleren. Bij hem kun jij jouw vragen stellen en hij zal jou ook begeleiden tijdens de studie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *