Beveiligingscurus Amsterdam

Uw woning beveiligen met de juiste sloten

Home  >>  Uncategorized  >>  Uw woning beveiligen met de juiste sloten

Uw woning beveiligen met de juiste sloten

On mei 4, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Een van de grootste angsten voor veel mensen, is een inbraak in hun woning. Denkt u zich eens in welke waardevolle en dierbare er voorwerpen uit uw woning kunnen worden onteigend tijdens een inbraak! Ook gebruiken inbrekers steeds vaker en steeds meer geweld, zeker als de bewoners van een woning thuis zijn en de inbrekers betrappen. Niet alleen levert dit mogelijk voor uzelf gevaarlijke situaties op, ook uw kinderen en huisdieren zijn in zo’n geval niet altijd veilig. Reden genoeg om uw woning zo goed mogelijk te beveiligen! Een van de manieren om uw woning bestand te maken tegen ongewenste bezoekers, is door te kiezen voor de juiste sloten op ramen en deuren. Een slotenmaker kan u helpen bij het installeren van nieuwe sloten.

Cilindersloten op deuren in huis

In veel woningen wordt voor de beveiliging van deuren gebruik gemaakt van zogenaamde cilindersloten, die op een, twee of drie punten met de deurpost verbonden kunnen zijn. Des te meer contactpunten een slot heeft, des te meer weerstand het slot ook zal bieden bij een inbraak. Een inbreker moet immers meer werk verrichten om drie contactpunten open te breken, dan een of twee. Doordat dit meer tijd kost neemt de kans tevens toe, dat een inbreker door omwonenden wordt opgemerkt. Een inbreker zal uw woning dit geval liever links laten liggen en zoeken naar een woning met tweepuntsloten. Zet cilindersloten niet alleen in de voordeur van uw woning, maar denk ook aan een achter- of terrasdeur.

Bijzetsloten voor het beveiligen van ramen

Om uw ramen te beschermen tegen het geweld waarmee inbrekers sloten proberen open te breken, kunt u het beste kiezen voor zogenaamde bijzetsloten. Deze sloten komen voor als opleg- en insteeksloten, waarbij het van het type raam wat u heeft afhangt, welke sloten het meest geschikt voor u zijn. Heeft u bijvoorbeeld raam met een dik of dun kozijn? Opent uw raam naar binnen, of slaat u deze naar buiten open? Enzovoorts. Een slotenmaker kan u adviseren over de verschillende sloten voor uw ramen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Kijk ook eens op de website amstelveenslotenmakers.nl voor meer informatie over het beveiligen van uw woning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *