Beveiligingscurus Amsterdam

Kies voor optionele beveiligingscomponenten

Home  >>  Uncategorized  >>  Kies voor optionele beveiligingscomponenten

Kies voor optionele beveiligingscomponenten

On mei 4, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Het beveiligen van een woning gaat verder dan enkel de keuze voor de juiste sloten op uw ramen en deuren. Toch stoppen veel mensen met het verbeteren van de beveiliging van hun woning, als ze bijvoorbeeld driepuntsloten op hun deuren hebben laten plaatsen door een slotenmaker. Dit is zonde, want door het geweld wat inbrekers steeds vaker en steeds meer gebruiken, zijn ook deze sloten open te breken. U moet er toch niet aan denken, dat u ’s nachts verrast wordt door ongewenste bezoekers? Of denkt u zich eens in, welke waardevolle en dierbare voorwerpen uit uw woning kunnen worden meegenomen tijdens een inbraak! Reden genoeg om de beveiliging van uw woning verder aan te scherpen.

Een elektronische camera of magneetcontacten?

Op internet leest u veel informatie over verschillende mogelijkheden om de beveiliging van uw woning te verbeteren, bijvoorbeeld door gebruik te maken van optionele beveiligingscomponenten. Voorbeelden van deze beveiligingscomponenten zijn elektronische camera’s, bewegingssensoren en magneetcontacten. Welk type beveiligingscomponent is echter het meest geschikt voor uw woning? Op basis van de informatie op de website van een slotenmaker in Amstelveen zou je misschien denken dat magneetcontacten aan te raden zijn.

Magneetcontacten worden op de deur en deurpost van uw woning geplaatst, waarbij er een alarm in uw woning af zal gaan als het contact tussen beide magneten voor een bepaalde tijd wordt onderbroken. Dit is bijvoorbeeld het geval als de deur open blijft staan tijdens een inbraak. Het voordeel aan magneetcontacten is dat u ze van buitenaf en binnenuit niet direct ziet zitten. Iets wat bijvoorbeeld wel zo is bij een elektronische camera.

Hulp van een slotenmaker

Het verbeteren van de beveiliging in uw woning is niet altijd even eenvoudig, zeker niet als u hier weinig of geen ervaring mee heeft. Schakel de hulp van een erkende slotenmaker bij u in de buurt in, om uw woning te voorzien van de juiste beveiliging. Enerzijds door de juiste sloten te installeren, anderzijds door te kiezen voor optionele beveiligingscomponenten. Een slotenmaker beschikt vaak over een ruime expertise in het installeren van sloten en beveiligingscomponenten, zodat u verzekerd bent van werkende apparatuur. U moet er immers niet aan denken, dat beveiligingscomponenten niet werken op het moment van een inbraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *