Beveiligingscurus Amsterdam

Hoe beveilig ik mijn woning tegen inbraak?

Home  >>  Uncategorized  >>  Hoe beveilig ik mijn woning tegen inbraak?

Hoe beveilig ik mijn woning tegen inbraak?

On april 13, 2017, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Aangenaam wonen betekent ook jezelf veilig in je woning voelen. Je wilt toch zonder zorgen op vakantie kunnen gaan? Dit kan alleen maar als je kunt vertrouwen op een goed beveiligde eigen woning. Met kwalitatieve inbraakbeveiliging verklein je de kans op een inbraak. Hoe veilig is jouw woning eigenlijk? Hierbij een aantal praktische tips die de kans op inbraak aanzienlijk verkleinen.

Deuren

Wil je graag onbezorgd van huis kunnen gaan? Om te beginnen is het belangrijk dat jouw deuren daarom goed afgesloten zijn. Er zijn genoeg producten voor het goed beveiligen van je deuren. Voorbeelden van deurbeveiliging zijn: veiligheidssloten, veiligheidscilinders en veiligheidsbeslag.
Het is belangrijk om je deuren altijd compleet te beveiligen, dus met veiligheidsslot, veiligheidsbeslag en veiligheidscilinder. De beveiliging is niet meer effectief als één van deze drie veiligheidsproducten mist. Als gevolg hiervan komt een inbreker eenvoudiger naar binnen.

Ramen

Weet je hoe je de ramen van je woning goed kan beveiligen? Naast het belang van jouw deurbeveiliging is het ook belangrijk om rekening te houden met het beveiligen van je ramen. Inbrekers zijn snel en hebben maar een kleine ruimte nodig om naar binnen te komen. Voor het correct beveiligen van je ramen kies je voor een barrièrestang en dievenklauwen. Indien je het raam af en toe open wilt zetten biedt de barrièrestang een goede oplossing. Om het raam op slot te doen zijn de dievenklauwen een goede keuze. Voor het extra goed beveiligen van je huis kun je ook voor beide kiezen. Als je voor zowel de barrièrestang als de dievenklauwen kiest is je huis extra goed beveiligd tegen inbraak.

Sleutels

Zorg dat je weet wie er allemaal een sleutel heeft van jouw woning. Denk hierbij aan familie, buren, kennissen, oppas etc. Sleutels zijn makkelijk na te maken en hierdoor is eenvoudig in te breken. Voorkom deze moeilijkheden en vervang alle sleutelcilinders. Hierdoor weet je zeker dat niemand anders een sleutel heeft die in jouw cilinder past.

Hulp nodig?

Ben je van plan om je woning beter tegen inbraak te beveiligen? Maar heb je geen idee hoe je dat precies moet aanpakken? De specialisten van Superofferte helpen jou graag verder. Twijfel je nog over hoe je het beste je huis kan beveiligen? De deskundigen van Superofferte informeren en adviseren jou graag bij alle keuzes die je moet maken bij het beveiligen van je woning tegen inbraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *